luciano cinelliAllereerst wil ik mij voorstellen, mijn naam is Luciano Cinelli en huidig hoofdtrainer en verantwoordelijke van Segawa Dojo.

Onze club werd opgericht in 1985 door Luc Vanlaer en sensei Luc Awouters, en kreeg de naam "Segawa" ter ere van Segawa sensei. Na jaren van trainen en lesgeven vertrokken ze beiden naar Japan. Sensei Luc Vanlaer behaalde zijn Shihan titel en sensei Luc Awouters bleef achter om zich toe te leggen in de ju-jutsu stijl van sensei Shinzan Segawa.

Het Sinryu ju-jutsu werd de niewe naam van deze stijl.

Club Segawa bleef trouw aan sensei Luc Awouters en volgde deze ju-jutsu stijl. In 2001 trok sensei Luc Vanlaer zich terug als hoofdtrainer en gaf hij mij het volledig vertrouwen om verder onderricht te geven in club Segawa samen met Davy Jonet.

Bij deze wil ik hem daarvoor bedanken en heet ik iedereen welkom die onze unieke stijl wil aanleren.

Sinds Januari 2015 wordt er ook Musu Shinden Ryu onderricht onder leiding van sensei Luciano Cinelli